Chicken Curry Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Chicken Curry - noha részben brit eredetű - sokfele létezik Ázsiában, ahogy azt a mai csirke curry körutazáson is látni fogjuk. Négy nagy ázsiai nemzet négy nagy konyhájában nézünk szét: megtanulunk curry szószt és sűrűséget beállítani, ügyesen használni a fűszereket, összerakni az ízeket – mindezeket különböző csirkehús részekkel. Indiában kezdünk, a dél-indiai Madras városából származó klasszikussal. Majd irány Thaiföld, a thai Green Curry friss zöld curry pasztából készül sok érdekes zöldséggel és kókusztejjel - meglehetősen csipősen. Legdélibb és legegzotikusabb receptünk a száraz és nedves fűszerekből készülő indonéz curry, a Kare Ayam. Legvégül pedig Japán Kare Raisu jön, ami kevésbé fűszeres, zöldséges és sűrű alaplével készül. Finom rizsköretek, piták és hűsítő italok kísérik a curry-sztorizást.

MENÜ

  • Chicken Madras curry / Madras csirke curry
  • Thai green curry with chicken / Thai zöld curry csirkével
  • Kare ayam / Indonéz csirke curry
  • Kare raisu / Japán csirke curry

KIÍRT ALKALMAK

2024. december. 30. - hétfő
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…