Chile és Peru
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Miért érdemes megismerni Peru és Chile gasztronómiáját? Mert mindkét ország egyedülálló kulináris élményt kínál, mely a földrajzi sokszínűségükből és gazdag kulturális örökségükből ered. Peru híres a friss ceviche-ről, ahol a tenger ízei keverednek a fűszerekkel, és a lomo saltado-ról, egy ínycsiklandó stir-fry-ról. Chile pedig empanadáival és pastel de choclo-jával, a gazdag húsos töltelékkel készült kukoricás pitével ad igazi dél-amerikai ízelítőt. Fedezd fel, mi rejlik e két ország kulináris hagyományaiban!
MENÜ
- Pisco sour / Dél-Amerikai klasszikus Pisco koktél
- Paila marina / Tengeri halleves Chiléből
- Ceviche / Lime lében marinált hal, édesburgonya és kukorica körettel
- Pebre verde chileno / Chilei zöld chili salsa
- Empanadas de pino / Töltött, marhahúsos táska
- Budin del cielo / Karamellás tejpuding
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.