Chile és Peru

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Miért érdemes megismerni Peru és Chile gasztronómiáját? Mert mindkét ország egyedülálló kulináris élményt kínál, mely a földrajzi sokszínűségükből és gazdag kulturális örökségükből ered. Peru híres a friss ceviche-ről, ahol a tenger ízei keverednek a fűszerekkel, és a lomo saltado-ról, egy ínycsiklandó stir-fry-ról. Chile pedig empanadáival és pastel de choclo-jával, a gazdag húsos töltelékkel készült kukoricás pitével ad igazi dél-amerikai ízelítőt. Fedezd fel, mi rejlik e két ország kulináris hagyományaiban!

MENÜ

  • Pisco sour / Dél-Amerikai klasszikus Pisco koktél
  • Paila marina / Tengeri halleves Chiléből
  • Ceviche / Lime lében marinált hal, édesburgonya és kukorica körettel
  • Pebre verde chileno / Chilei zöld chili salsa
  • Empanadas de pino / Töltött, marhahúsos táska
  • Budin del cielo / Karamellás tejpuding

KIÍRT ALKALMAK

2024. december. 28. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2025. január. 22. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás