Fánkvariációk

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Fánkot sütni egyszerre élmény és kihívás: a tökéletesen könnyű, szalagos vagy ropogós végeredményhez ismerni kell a tészta és a sütés titkait. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan készítsünk három különböző, mégis egyformán ellenállhatatlan fánkfélét. A klasszikus szalagos fánk mellett egy könnyed ricottás olasz változatot (Castagnole di ricotta), valamint a ropogós, fahéjas cukorba forgatott spanyol churrost is elkészítjük. Garantáltan lisztes lesz a kezed, de az illatok és a végeredmény minden fáradtságot megér!

MENÜ

  • Farsangi szalagos fánk
  • Churros, csokoládé öntet / Churros con salsa de chocolate
  • Castagnole di ricotta con salsa alla vaniglia / Ricottás fánk, vanilíás szósz
  • Amerikai fánk / American-styled doughnut

KIÍRT ALKALMAK

2025. február. 09. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út
2025. február. 15. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás