Halimádó - mexikói különkiadás
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A hagyományos mexikói konyhában a hallal készített fogások legalább annyira népszerűek, mint amennyire ízletesek!
A mexikóiaik halszeretete talán nem annyira ismert, azonban az ország tökéletesen helyezkedik el ahhoz, hogy élvezze és kihasználja a tenger adta lehetőségeket a halételek tekintetében, és elsőrangú helyet biztosítson neki az étlapján.
Halimádó- mexikói különkiadás kurzusunkon bemutatjuk, mi történik akkor, ha egy önmagában izgalmas és fűszeres konyhát a legfinomabb tengeri halakkal párosítunk!
MENÜ
- Aguachile / Tilápia hal filé ceviche, mexikói változata
- Tacos Ensenada style, with shrimp and cod / Tacos Ensenada módra, garnélával és tőkehallal
- Octopus with adobo sauce, fried pineapple / Polip, adobo szósszal, sült ananásszal
- Tacos Gobernador shrimp tacos with toasted flour tortillas and melted cheese / Garnélarákos taco, pirított tortillával és olvasztott sajttal.
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.