Olasz karácsonyi édességek- magunknak vagy ajándékba

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Négy szuper hangulatos és finom olasz karácsonyi receptet kerestünk erre a különleges kurzusunkra – főszerepben csupa izgalmas alapanyag télies és mediterrán ihletéssel: karamellen, mandulán, mogyorón és csokin át a fűszerekig. Kemény három óra vár ránk: pont úgy dolgozunk, hogy amíg a sűtős részek sülnek - tudunk foglalkozni a nem sűtős részekkel – de kárpótol/jutalmaz minket a három órányi munka “gyümölcse”: majd egy kosárnyi finom desszert.

MENÜ

  • Ricciarelli / Siennai mandulás keksz
  • Tartufi al pistacchio / Fehércsokoládés pisztácia trüffel
  • Salame di cioccolato / Csokoládé szalámi
  • Baci di Alassio / Ligur mogyorós puszi

KIÍRT ALKALMAK

2024. november. 23. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2024. november. 25. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. november. 27. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. november. 28. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. december. 08. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2024. december. 08. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út
2024. december. 15. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2024. december. 22. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2024. december. 22. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…