Vegán konyhai alapok powered by Alpro
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Bár a teljesen növényi alapú táplálkozást sokan nem tudnák elképzelni maguknak, abban mindenki egyetért, hogy a zöldségfogyasztás rengeteg előnnyel jár és környezettudatosabb választás is.
Azonban tud-e egy teljesen növényi alapú menü ízélményben is kiemelkedő lenni? Mi azt gondoljuk, hogy igen! A profi konyhatechnológia alapokat felhasználva készítünk ma este zöldség „jus”-t, sütünk „steak”-et, pürésítünk, karamellizálunk, blansírozunk, marinálunk. Megtudjuk, hogy legfinomabb egy zöldségalaplé, mely zöldségek tartalmazzák a legtöbb ízanyagot, milyen technikával tudjuk ezt belőlük a legjobban kihozni. Külön öröm számunkra, hogy a kurzust az Alpro támogatásával valósítjuk meg számotokra, tartsatok velünk ti is!
MENÜ
- Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
- Risotto ai funghi / Erdei gombás rizottó, fenyőmag, sörélesztőpehely
- Root vegetables jus / Gyökérzöldség jus
- Padlizsán steak, kókuszos karfiol püré, marinált lilahagyma
- Vegán gesztenye mousse, kakukkfüves meggyragu
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.