Wok wok wok - alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A wok egy hagyományos kínai konyhai eszköz, ami szinte már az egész világon ismert és használatos. Nem véletlen, hogy nálunk is egyre elterjedtebb, hiszen szinte minden elkészíthető benne egészségesen, gyorsan, és hihetetlenül finoman. A zöldségek kimondottan hálás alapanyagok: megőrzik élénk színüket és ropogós állagukat, de a zöldségeken kívül ezúttal készítünk benne pirított tésztát, húst és rizst is. Az alapvető technikákat is tisztázni fogjuk, például milyen a hirtelen sütés, a stir-fry (keverés-pirítás), miért fontos a precíz vágás az előkészület során, milyen lángot állítsunk be a sütéshez, és mihez kezdjünk, ha nincs is wokunk?

MENÜ

  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Stir-fried rice with egg / Tojásos sült rizs
  • Wok beef, mixed vegetables, thai basil / Marhahús-wok, zöldségek, thai bazsalikom
  • Pad thai noodles / Thai sült tészta rákkal

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 07. - vasárnap
17:00 - 20:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás