Ethno-vegán sorozat - India
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában is egyre többen lesznek vegánok a fenntarthatóság jegyében, elhagyják a hús-tojás-tejtermék szentháromságát, amire a nyugati konyhai kultúrkör épül. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Ma este Indiába kirándulunk, ahol vallási okokból majdnem mindenki vegán. Egy hatalmas vegán thali vegyestálat készítünk sok klassz fűszerrel és zöldséggel, lencsével és persze chilivel.
MENÜ
- Coconut vegetable curry / Kókuszos zöldséges curry
- Green beans & potato jalfrezi / Zöldbabos-burgonyás jalfrezi
- Bengal masoor dhal / Bengáli vöröslencsés sűrű leves
- Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
- Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
- Tamarind - tomato chutney / Fűszeres, fanyar paradicsom lekvár
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…