Ethno-vegán sorozat - Olaszország
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó vegán konyhát: a mediterrán Olaszország talán kivétel. Ma estére összegyűjtöttünk pár olyan receptet, ahol nincs vaj, valami finom sajt, vagy hal. Lesznek viszont hüvelyesek, zöldségek, finom szószok, és persze kenyerek, valamint tészták. Kiránduljunk vegánul Olaszországba: Dél-Tirolból Toszkánán át egészen Szicíliáig.
MENÜ
- Minestrone verde / Zöld minestrone
- Focaccia barese / Dél-olasz focaccia koktél paradicsommal és oregánóval
- Pici con briciole al sugo pomodoro / Friss 'pici' tészta, pirított morzsa, paradicsomszósz
- Caponata / Szicíliai padlizsánragu
- Sorbetto di limone / Citromszorbet
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.