Halimádó - észak-afrikai különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az észak-afrikai konyha sokszínűsége a helyi fűszerek gazdagságán túl abból is a Földközi-tenger bőségéből is fakad. Halimádó sorozatunknak ebben a részében megismerkedünk azzal, hogyan használják a harissát, a római köményt, az őrölt koriandert, citromot és narancsot, és hogy miként/hogyan illesztik ezeket a tengeri halak és tengeri herkentyűk mellé Marokkó, Tunézia és Líbia partvidékén. Kóstoljunk bele együtt ebbe az izgalmas és egzotikus világba!

MENÜ

  • Briwat / Rákkal és hallal töltött olajban sült tésztatekercs
  • Domo eltamasih / Tenger gyümölcsei leves
  • Slata meshweya / Grillezett zöldségek
  • Tajine hoot / Aranydurbincs tagine, sóban eltett citrommal
  • Merqet el kalamar / Töltött tintahal, zöldborsos szószban

KIÍRT ALKALMAK

2024. december. 30. - hétfő
11:00 - 14:00 Bécsi út
2025. január. 25. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás