Halimádó - észak-afrikai különkiadás
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az észak-afrikai konyha sokszínűsége a helyi fűszerek gazdagságán túl abból is a Földközi-tenger bőségéből is fakad. Halimádó sorozatunknak ebben a részében megismerkedünk azzal, hogyan használják a harissát, a római köményt, az őrölt koriandert, citromot és narancsot, és hogy miként/hogyan illesztik ezeket a tengeri halak és tengeri herkentyűk mellé Marokkó, Tunézia és Líbia partvidékén. Kóstoljunk bele együtt ebbe az izgalmas és egzotikus világba!
MENÜ
- Briwat / Rákkal és hallal töltött olajban sült tésztatekercs
- Domo eltamasih / Tenger gyümölcsei leves
- Slata meshweya / Grillezett zöldségek
- Tajine hoot / Aranydurbincs tagine, sóban eltett citrommal
- Merqet el kalamar / Töltött tintahal, zöldborsos szószban
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.