Meze-mánia: Egyiptom Marokkó
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mezemánia sorozatunkban ezúttal elkalandozunk a Meze kultúra fő területéről a Levante történelmi-földrajzi régióból. Nyugatra vesszük az irányt: a Szahara feletti muszlim Afrika, a Földközi tenger déli vidéke és a berber népek konyhájából kevertünk egy klassz válogatást. Megjelennek a térségre jellemző egytálételek is, illetve könnyebb fogások, mint saláták, mártogatósok, zöldségek, meleg és hideg előételek mindez egy kis egzotikus csavarral.
MENÜ
- Foul mudammas / Fava babpüré
- Duqqa / Mogyorós fűszer-szórat
- Salata meshweya / Grillezett paprikasaláta, tonhal, tojás
- Meatballs kefta tagine / Darált húsgolyó tagine
- Imbatin / Hússal töltött burgonyaszeletek
- Salata baladi / Vegyes friss saláta, római kömény dresszing
- Matloua bread / Frissen gyúrt és kelesztett pita
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.