Scottish cuisine with a splash of whisky
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ezt a menüt a skót felföld hideg napjai ihlették, tipikus szívmelengető menüsor. Különlegességét a legnemesebb skót "termék" a whisky használata adja, megtanuljuk hogyan használjuk okosan az alkoholt, hogy még jobban kiemelje az ízeket. Extraként a kurzust egy született skót szakács tartja, így hiteles betekintést nyerünk a whisky fogyasztás kultúrájába is.
MENÜ
- Grilled goat cheese, sweet & sour beetroot / Grillezett kecskesajt, édes-savanyú cékla
- Roston sült lazac, pirított véreshurka, whiskys narancs-szósz
- Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.