Tengernyi finomság
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Nagyon sokan rajongunk a tengeri herkentyűkért, de leginkább csak külföldi nyaralásaink során hódolhatunk szenvedélyünknek. Pedig lehet ez másként is! Térképezzük fel együtt, hogy hol lehet beszerezni itthon a tenger gyümölcseit és ismerjük meg őket alaposan. Mindenre fény derül, amit eddig homály fedett, például: mikor jó a kagyló, ha a héja csukva vagy nyitva van? Milyen technikával pirítsunk rákot? Hogyan süssünk tengeri halat sóágyon? Na és persze milyen köretek és mártogatósok passzolnak hozzájuk leginkább?
MENÜ
- Piri-piri prawns / Fűszeres sült rák
- Moules au vin blanc / Fehérboros kagyló, bagett
- Calamari fritti / Mediterrán sült tintahal, házi mayo
- Salt crusted seabass / Tengeri süllő sóágyon, spenótos burgonya
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.