Wok wok wok - Kína
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
„Wok, wok, wok” sorozatunk második részében tovább cizelláljuk a wokban sütés tudományát. Többféle módszert fogunk begyakorolni: hirtelen sütünk, párolunk, pirítunk és a vágási technikánkat is tovább csiszoljuk. Elősütünk, előpácolunk, mindezt különböző húsokkal. Négy remek dél- és nyugat-kínai fogást készítünk, a két legízletesebb és legfűszeresebb vidékről, Kanton és Szecsuán régiókból. Bátran ajánljuk kurzusunkat kezdőknek és haladóknak is, akik vonzódnak a keleti ízekhez, illetve szeretnének elmélyülni a kínai gasztrokultúrában.
MENÜ
- Stir-fried bok choy / Pirított bok choy
- Stir fried chicken in guilin chilli sauce / Csirke kockák, guilin chili szósz
- Dry-fried shredded beef with Toban Djan / Pirított marhahátszín, Toban Djan szósszal
- Chinese sweet and sour pork / Kínai édes-savanyú sertés
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…