Késhasználat alapok

Vágj, szeletelj, hártyázz!

Street Food Mexico

¡Ay, caramba

Street Food Italy

Focaccia, Fritto misto, Porchetta

Lazac szerelem

azaz, hogy lesz a lazac igazán finom!

Vegán konyhai alapok

az Alpro támogatásával

Vadszerelem

Fácán, vaddisznó, szarvas

Burgermánia

Ha eddig nem voltál függő, most az leszel!

Csirke felsőfokon

Fókuszban a tanyasi csirke

New Orleans - Cajun konyha

Jambalaya: se tánc, se hangszer, mi az?

Gourmet Christmas

Emeld az ünnep fényét!

A fúziós konyha

Fedezd fel a fúziós konyha izgalmát

Steak rajongók figyelem!

Rare, medium, well done - mutatunk mindent!

Halimádók figyelem

Mexikói különkiadás érkezett

Brazil klasszikusok

Foci. Szamba. Karnevál. Mit eszünk?

Mexikói húskalandok

Különleges húsos ételek Mexikóból!

Csirke alapfokon

A bontástól a tányérig

Kacsa és liba felsőfokon

Ha unod már a csirkét

Fánkvariációk

Három ország, három ikonikus fánkrecept

Torta A-Z-ig

Tortasütés az alapoktól

Meze-mánia

A növényi étrend követőinek is!

Parrillada Argentina

Az asado életstílus nyomában
1/21

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V
19 éve főzünk együtt veletek
2 budapesti és 1 etyeki helyszín
8 saját kiadású szakácskönyv
21 funky és gasztro arc szakács

KERESS KEDVENCEINK KÖZÖTT

Street Food

Street Food

Egyszerű és ízletes ételek. A világ izgalmas szegleteiből.
RÉSZLETEK
Közel-Kelet és Afrika

Közel-Kelet és Afrika

Az 1001 éjszaka gasztro meséi: Marokkótol Nigériáig.
RÉSZLETEK
Húsimádó

Húsimádó

Hirtelen sütés, egyben sütés, grill, burger, saslik, nyárs, steak, BBQ!
RÉSZLETEK
Olasz

Olasz

Tészták, édességek, saláták, hús és hal. Toszkána, Szicília, Campania és a többi olasz régió ízei.
RÉSZLETEK
Vega és vegán

Vega és vegán

Legízletesebb hús-, hal-, tej- és tojásmentes receptjeink.
RÉSZLETEK
Chefparade Country

Chefparade Country

Kurzusok Etyeken, mesés és rusztikus környezetben.

Részletek

#Chefparade Szakácskönyvek

Bármikor visszaidézheted, amit megtanultál!

Saját kiadású Szakácskönyveinkkel otthon is folytathatod a tanulást vagy mélyítheted tudásod!

Irány a szakácskönvybolt

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

Ha szeretnéd egy klassz főzőkurzussal meglepni a szeretteidet, de nem tudod mikor érnek rá, akkor az ajándékvoucher a legjobb megoldás.

Vouchereink biankó kuponok, tehát szabadon választott kurzusra felhasználhatóak a vásárlástól számított 1 éven belül. Így az ajándékozott maga döntheti el, hogy melyik kurzusra, mikor szeretné felhasználni.

SZAKÁCSAINK

Nicola Dal Bianco

Video RÉSZLETEK

Gáspár Péter

Video RÉSZLETEK

Bogdány Gábor

Video RÉSZLETEK

Paul Mizener

Video RÉSZLETEK

Őri Bernadett

Video RÉSZLETEK

Kócsa László

Video RÉSZLETEK

Soha Al Hashmi

Video RÉSZLETEK

Katona Róbert

Video RÉSZLETEK

Papp Zita

Video RÉSZLETEK

Nagy Róbert

Video RÉSZLETEK

Gerardo Arcos

Video RÉSZLETEK

Lien Nguyen

Video RÉSZLETEK

Zoboki Zoltán

Video RÉSZLETEK

Csiszér Dóri

Video RÉSZLETEK

Gergely Anna

RÉSZLETEK

Bogdán Róbert

Video RÉSZLETEK

Fehér Zsófia

Video RÉSZLETEK

Tóth Ágnes

Video RÉSZLETEK

Bisztriczky Fanni

Video RÉSZLETEK

Shabu Tanya

RÉSZLETEK

Környei Márk

Video RÉSZLETEK

Mezner Ákos

Video RÉSZLETEK
Megnézem az összes szakácsot

HELYSZÍNEK

  • Bécsi út
  • Páva utca
  • Etyek
1 /

Bécsi út

A Bécsi úti helyszínünk a II. és a III. kerület határán fekszik, hangulatos óbudai házak szomszédságában. Ez a főzőstúdiónk a legnagyobb: 440 négyzetméter, két szint, négy szeparált főzőtér. Itt vannak a központi irodáink is, itt mennek a fejlesztések, próbafőzések.
1 /

Páva utca

A Páva utcai stúdió 2006-ban nyílt a Ferencváros megújult, fiatalos negyedében. A IX. kerület sokszínű hangulata veszi körbe helyszínünket, mely otthont ad a világ legnépszerűbb konyháinak. Kellemes környezet, vidám atmoszféra, modern konyhatechnológia: mindez egy helyen.
1 /

Etyek

Az Etyeki főzőstúdió és grillterasz 2013-ban nyílt az Öreghegyen. Etyek a Zsámbéki-medencében, a fővárostól 28km-re, kb. félórányira helyezkedik el. Autentikus vidéki hangulat, ezer színű természet, szőlőtőkék és borospincék színes egyvelege... Minden adott, ami ihletet ad egy kellemes hangulatú főzéshez az etyeki „country” konyhánkban.