A fúziós konyha ízelítője
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mit is nevezünk fúziós konyhának? A fúziós konyha az ételkészítés egy olyan stílusa, amelyben különböző kulturális és regionális konyhák elemeit kombinálják, hogy új és izgalmas ízeket és fogásokat hozzanak létre. Ez az ételkészítési stílus lehetővé teszi a kísérletezést és a hagyományos ételek újraértelmezését, és egy ilyen felfedezésre invitálunk most benneteket is! Hihetetlen, hogy eltérő tájak és alapanyagok mennyire jól fuzionálnak együtt. Gyertek, próbáljuk ki együtt!
Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!
Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!
MENÜ
- Gyömbéres posírozott szarvas, parmezánszósz, brokkoli kuszkusz (Európa és Maghreb)
- Édesburgonya tortilla, spenót, feta, szumák & joghurt (Spanyolország és Közel-Kelet)
- Császárhús, kávé, édesgyökér, zöldalma (Kína és Olaszország)
- Gránátalma panna cotta, körtés bazsalikom zselével (Közel-Kelet és Olaszország)
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.