Francia Bisztró konyha
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Olyan egyszerű, mégis isteni fogások… mit tudnak még mindig ezek a franciák, amit más nem? És mitől olyan menő a bisztró? Csak aktuális trend vagy inkább hagyomány, amit eddig nem ismertünk? Miért járnak olyan meghatározó az éttermi kultúra, ha ilyen egyszerű otthon, ilyen izgalmas ételeket főzni? Tartsatok velünk egy hamisítatlan bisztró estre, hogy fény derüljön a válaszokra!
MENÜ
- Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
- Quiche á la Ratatouille / Francia zöldséges lepény
- Burgers de foie aux poires / Libamáj, sült körte
- Baba au rhum / Rumbaba
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.