All about shrimps and prawns

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: English
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzőtt rák.

MENU

  • Fried shrimps and cocktail sauce
  • Scampi alla busara / Scampi busara style, spaghetti
  • Sweet and spicy glazed shrimp skewers
  • Gambas al pil pil / Pil-pil prawn
  • Black tiger on the grill, chimichurri sauce
  • Cooked lobster canapés

DATES

05 June 2023 - Monday
18:00 - 21:00 Etyek
24 June 2023 - Saturday
10:00 - 13:00 Bécsi út

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package