All about shrimps and prawns

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: English
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzőtt rák.
MENU
- Fried shrimps and cocktail sauce
- Scampi alla busara / Scampi busara style, spaghetti
- Sweet and spicy glazed shrimp skewers
- Gambas al pil pil / Pil-pil prawn
- Black tiger on the grill, chimichurri sauce
- Cooked lobster canapés
DATES
IF THE DATE IS NOT SUITABLE …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.