Ethno-vegan - India

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Európában is egyre többen lesznek vegánok a fenntarthatóság jegyében, elhagyják a hús-tojás-tejtermék szentháromságát, amire a nyugati konyhai kultúrkör épül. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Ma este Indiába kirándulunk, ahol vallási okokból majdnem mindenki vegán. Egy hatalmas vegán thali vegyestálat készítünk sok klassz fűszerrel és zöldséggel, lencsével és persze chilivel.
MENU
- Coconut vegetable curry
- Green beans & potato jalfrezi
- Bengal masoor dhal / Spicy red lentil soup
- Vegetable pulao rice
- Aloo paratha / Indian potato stuffed flatbread
- Mango chutney
DATES
Unfortunately there are no dates available.
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.