Bombay Vega

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Vegetáriánus vendégeink számára tökéletes választás lehet az indiai konyha, hiszen jelentős túlsúlyban vannak a zöldséges, húsmentes ételek. Mai órán Mumbai (gyarmati nevén Bombay) utcáin barangolunk és kóstoljuk végig a vegetáriánus ételek sorát, amik hála a szubtrópusi éghajlatnak rendkívül változatosak. Az igazi klasszikusokon túl, mint a dahl vagy az aloo paratha és a halwa, készítünk friss házi sajtot, indiai nevén paneer-t is, így sem izgalomból sem ízekből nem lesz hiány.

MENÜ

  • Butter paneer / Sajtkockák fűszeres vajas szószban
  • Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
  • Mumbai dhal fry / Sárga lencse dhal
  • Mustard and coriander raita / Mustár és koriander raita
  • Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
  • Gajar halwa / Sárgarépa halwa

KIÍRT ALKALMAK

2024. december. 01. - vasárnap
17:00 - 20:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…