Bombay Vega
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Vegetáriánus vendégeink számára tökéletes választás lehet az indiai konyha, hiszen jelentős túlsúlyban vannak a zöldséges, húsmentes ételek. Mai órán Mumbai (gyarmati nevén Bombay) utcáin barangolunk és kóstoljuk végig a vegetáriánus ételek sorát, amik hála a szubtrópusi éghajlatnak rendkívül változatosak. Az igazi klasszikusokon túl, mint a dahl vagy az aloo paratha és a halwa, készítünk friss házi sajtot, indiai nevén paneer-t is, így sem izgalomból sem ízekből nem lesz hiány.
MENÜ
- Butter paneer / Sajtkockák fűszeres vajas szószban
- Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
- Mumbai dhal fry / Sárga lencse dhal
- Mustard and coriander raita / Mustár és koriander raita
- Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
- Gajar halwa / Sárgarépa halwa
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…