Különleges karácsonyi menü
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ha már teleettük magunkat szüleink, nagyszüleink tradícionális karácsonyi menüjével, vagy nem akarjuk ugyanazzal kínálni vendégeinket, mint mindenhol, akkor sajátítsunk el egy elegáns, de a kapkodásban is kivitelezhető karácsonyi menüsort. Ízeiben megmaradunk a tipikus karácsonyi hozzávalóknál. Lesz gesztenye, de végre nem sütve, a pulyka sem marad ki, csak fényesebb és ropogósabb lesz, mint általában, kiderül, hogy télen is vannak zöldségek, amiket lehet sütni. A minden évszakban remek hagymalekvárból házi klasszikus válhat! Befejezésképpen egy kalóriadús desszert a hidegben minden édes finomsággal, karamellel, dióval, vanília sodóval.
MENÜ
- Pezsgős gesztenyehab leves, ropogós baconmorzsa
- Narancsos fényezett pulykamell, sült zöldségek, lilahagyma chutney
- Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…